Així s'anomena aquest cafè del qual, no sé com, hem parlat a classe. El que fa tan especial aquesta varietat de cafè és que l'ingereixen els elefants, juntament amb altres aliments i després es "rescaten" dels excrements. El que ha passat és que en la digestió, l'elefant segrega substàncies que ataquen l'amargor dels grans de cafè i els la treu, amb la qual cosa, un cop ben nets, el cafè que es fa amb aquests grans és més suau i menys amarg que els habituals. Això sí, com us podeu imaginar, és força car; de fet, és el cafè més car del món. Una tassa costa 40 € i si en voleu comprar 1 kg, doncs 850€. I a més, només es ven allà on es produeix, o sigui que s'ha d'anar fins a Tailàndia.
potser esta bo, no???
ResponEliminamai hauria imaginat que el cafe passes per l'intesti d'un elefant
ResponEliminauuuuuuuuuuu que car
ResponEliminaA mi em donaria una miqueta de fàstic beure´l
ResponEliminauaau quin fastic jo mai em menjaria això!!
ResponEliminajsjaja que asco, però potser està bo..... jejej quina gràcia!!!
ResponEliminaJoaquim el tema del cafè del elefant el vaig dir jo
ResponEliminaper que vas parlar sobre les coses cares i m'en vaig
enrecordar d'aixo jajaja :) ;)
que fort i que morro nooo:)m'ancantaria
ResponEliminajo la veritat, és que m'ho pensaria dues vegades abans de provar aquest café, perquè no crec que es quedi igual, igual desprès d'haver passat per els excrement d'un elefant!
ResponElimina