dilluns, 25 de febrer del 2013

Black Ivory

Així s'anomena aquest cafè del qual, no sé com, hem parlat a classe. El que fa tan especial aquesta varietat de cafè és que l'ingereixen els elefants, juntament amb altres aliments i després es "rescaten" dels excrements. El que ha passat és que en la digestió, l'elefant segrega substàncies que ataquen l'amargor dels grans de cafè i els la treu, amb la qual cosa, un cop ben nets, el cafè que es fa amb aquests grans és més suau i menys amarg que els habituals. Això sí, com us podeu imaginar, és força car; de fet, és el cafè més car del món. Una tassa costa 40 € i si en voleu comprar 1 kg, doncs 850€. I a més, només es ven allà on es produeix, o sigui que s'ha d'anar fins a Tailàndia.




9 comentaris:

  1. mai hauria imaginat que el cafe passes per l'intesti d'un elefant

    ResponElimina
  2. A mi em donaria una miqueta de fàstic beure´l

    ResponElimina
  3. uaau quin fastic jo mai em menjaria això!!

    ResponElimina
  4. jsjaja que asco, però potser està bo..... jejej quina gràcia!!!

    ResponElimina
  5. Joaquim el tema del cafè del elefant el vaig dir jo
    per que vas parlar sobre les coses cares i m'en vaig
    enrecordar d'aixo jajaja :) ;)

    ResponElimina
  6. que fort i que morro nooo:)m'ancantaria

    ResponElimina
  7. jo la veritat, és que m'ho pensaria dues vegades abans de provar aquest café, perquè no crec que es quedi igual, igual desprès d'haver passat per els excrement d'un elefant!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...